Gelukkig

Hoera!
Mariska Meijboom Mediation * Coaching * Communitybuilding staat online!

Hier ben ik dan.. met mijn boodschap..

Een groot gedeelte van ons geluk en van onze vreugde wordt bepaald door onze mind set, door de overtuigingen die we hebben én de verbinding die we hebben met de mensen om ons heen. Toch zijn dat vaak meer onbewuste onderdelen..
Zo was het in ieder geval voor mij wel.
Ik was ervan overtuigd dat dingen me overkwamen, dat ik er niks aan kon veranderen, dat het nou eenmaal zo was.. ik dacht onbewust dat ik onbelangrijk was.. en niet om van te houden en dat kostte me een hoop..
Had ik het even mis!


Nu ben ik me bewust van mijn eigen onbewust gedachtes en overtuigingen.
Door deze getransformeerd te hebben naar een leven waarbij ik weet dat ik 100% verantwoordelijk ben voor mijn eigen geluk, succes, verbinding met anderen, plezier..voor mij leven. en dat levert mij dat zo ontzettend veel op! Dat gun ik iedereen!

Dát wil ik met de wereld delen, eindelijk heb ik nu het gevoel dat mijn rugzak vol genoeg zit.. dat ik goed genoeg ben..want weetje..ik ben ervan overtuigd:

Uiteindelijk wil iedereen niks liever dat het fijn hebben met de mensen om zich heen , of dat nou werkgelateerd is of prive, conflicten of relaties die niet lekker lopen, ze kosten ons (on)bewust bakken vol energie en belemmeren ons van datgene wat we allemaal willen:

Een vrij en gelukkig leven!

En hoe mooi is het dat je niet hoeft te blijven rondlopen met die baan die je niet wilt, het conflict of relatieproblemen. Jij kan er zelf wat aan doen.. dat is vrijheid!

En ik voel de vrijheid om te kunnen zeggen..klop gerust bij me aan, ik weet hoe het is en ik weet ook hoe ik je erbij kan ondersteunen!

Mariska

Eén antwoord op “Gelukkig”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *